Met GroeiCircle.nl bieden wij  een bijzondere methode aan om op een veilige en respectvolle manier te leren om beter in je kracht te komen. De methode is gebaseerd op leren door ervaren en het delen van dat wat je tegenhoudt om te groeien. Daarnaast is de methode bedoelt om je ‘compleet’ te maken wat inhoud dat we zowel het lichamelijke, mentale, emotionele als spirituele deel van jou als mens willen laten groeien.

Wij mensen zijn allen in de basis gelijk en toch ook zoveel anders. Ieder mens verlangt naar veiligheid, geborgenheid en liefde. Maar is nog zoveel meer waarnaar wij verlangen. Toch is het niet altijd eenvoudig contact te leggen met onze verlangens. Ons hoofd, dat ons zo graag in bescherming wil nemen, blokkeert maar al te vaak dat wat we eigenlijk graag voor elkaar zouden zien.

Een GroeiCircle is een groep mensen die elkaar inspireren te groeien op het gebied van o.a.:

  • jouw verlangens en je doelen
  • je communicatie
  • je verbinding met anderen, jouw relaties en contacten
  • je gezondheid
  • je talent(ontwikkeling)

De GroeiCircle faciliteert bijeenkomsten waarbij telkens een bepaald thema naar voren komt. In deze bijeenkomsten geven GroeiStrategen u inzicht in bepaalde onderwerpen waarbij ze u uitnodigen om open te staan voor het onderwerp en te delen met de groep wat het vertelde met u doet. We leren elkaar dus veel beter kennen, we bepreken elkaars visies over een bepaald thema en diepen we dat uit.

Het doel is simpel : Spelenderwijs leren van elkaar!